Project

Cuneraweg 340 Rhenen

Aan de rand van gemeente Veenendaal, officieel gemeente Rhenen, in het verlengde van wijk Petenbos, bieden wij deze vrijstaande, karakteristieke jaren ‘20 woning aan, gelegen op een perceel van 542 m². De woning heeft een directe aansluiten op de bestaande wijk Petenbos, met voorzieningen als basisscholen en een winkelcentrum. Aan de overkant liggen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, waar u heerlijk kunt sporten, wandelen en genieten van de mooie natuur. 

Deze woning ligt aan de herontwikkelingslocatie Brinkersweide, waarin de omgeving van het voormalige BP station wordt ontwikkeld tot nieuwbouw met vrijstaande woningen. 

 

Specificaties

 

De woning heeft maar liefst een woonoppervlakte van ruim 170 m²; heerlijk ruim bemeten met vier grote royale slaapkamers en een enorme leefruimte op de begane grond. Ook onderscheid deze woning zich door de hoge plafonds van 3 meter. 

 

De indeling

Begane grond: Entree met toilet en meterkast, royale hal van 13 m² welke bijvoorbeeld gebruikt kan worden als werkruimte of speelkamer voor de kinderen. 

 

Royale lichte woonkamer van maar liefst 40 m², separate studieruimte van 16 m² (kan ook bij de woonkamer worden toegevoegd, waardoor een woonkamer van 56 m² ontstaat). De woonkamer is voorzien van een open haard en heeft relatief veel raampartijen waardoor er veel daglicht naar binnen komt, ook heeft de woonkamer openslaande deuren naar het terras. 

 

Grote dichte keuken (gescheiden door harmonicadeuren naar de woonkamer) met luxe inbouwapparatuur (bijv. nieuwe Siemens vaatwasser); tevens bevindt zich hier de opstelling van de wasmachine aansluiting. Portaaltje naar de achterdeur waar vanuit de tuin te bereiken is. 

 

Kelder

Royale kelder van ruim 10 m² op stahoogte. 

 

Eerste verdieping

Royale overloop, vier royale en sfeervolle slaapkamers, respectievelijk groot (19, 17, 12 en 11 m²), welke allen ook voorzien zijn van een hoog plafond. Separate badkamer met inloopdouche, hangend toilet en wastafel. Vanuit 3 slaapkamers is het balkon en/of dakterras bereikbaar. 

 

Overige informatie:

  • Schone grond verklaring aanwezig;
  • Herontwikkeling aan de achterzijde van het perceel;
  • CV ketel Nefit ca. 20 jaar oud
  • Woning is in jaren ‘90 verbouwd
  • Grotendeels dubbel glas;
  • Plavuizenvloer op de begane grond;
  • Nieuwe schutting geplaatst in 2018;
  • Buitenzijde opnieuw gevoegd in 2018;
  • Nieuwe zinken hemelwaterafvoer in 2018.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 

andere projecten

Ook de moeite waard

externalId=goudse-news-detail-1.1.2.2.3.1.2&filter[active]=1&filter[category]=/Project