Project

Renovatie: Wildlaan 7 Bilthoven

Deze zeer fraai gelegen en volledig gerenoveerde woning is direct te betrekken! De woning is gebouwd in 1955 en heeft in 2017 een volledige metamorfose ondergaan waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Ook aan energiezuinigheid is gedacht; De woning is volledig voorzien van dubbelglas en dakisolatie. 

 

De tuin ligt op het zuiden en heeft een achterom en een schuur. De tuin heeft een groot zonneterras en een grote nieuwe veranda waar het heerlijk vertoeven is. De poortdeur komt uit op een kinderspeelweide. 

 

Indeling

Entree, hal met trapkast en nieuw toilet. De lichte woonkamer is voorzien van een strakke PVC (kurk)vloer, gladde stuukwanden en -plafond en openslaande deuren en aangrenzend de nieuwe comfortabele keuken voorzien van alle inbouwapparatuur.


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot een tweetal, ruime en in grootte variërende, slaapkamers, waarvan een met openslaande deuren naar het balkon en beide voorzien van vaste kasten. Daarnaast is er op deze slaapverdieping een aparte wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Een opvallend ruime en nieuwe badkamer met ligbad, wastafel, vloerverwarming, wastafel en inloopdouche completeert het geheel.

Tweede verdieping

Vaste trap naar een verrassend ruime tweede verdieping. Door de plaatsing van een grote dakkapel aan zowel de voor- als de achterzijde is er een zeer royale slaapkamer gerealiseerd, welke indien gewenst ook op eenvoudige wijze kan worden gesplitst in twee aparte slaapkamers.

 

Bijzonderheden

Zeer fraai woonhuis waarvan de kernwoorden luxe en comfort zijn! Een woning die werkelijk van onder tot boven volledig en met zorg is gerenoveerd. De netto gebruiksoppervlakte bedraagt 104m². 
Voorlopig energielabel C.

 

De woonwijk het Jagtplan staat bekend om rust, groen en haar ruime opzet. Scholen, wandelbossen, winkels en openbaar vervoer (NS station) bevinden zich op fietsafstand.

 

Contactinformatie

Bel voor meer informatie met:

Jacco Klaassen:                   06 40 40 50 43

Makelaar Burgersdijk:        030 22 87 611

 

 

andere projecten

Ook de moeite waard

externalId=goudse-news-detail-1.1.2.2.3.1.2&filter[active]=1&filter[category]=/Project